ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους αρχάριους ή ειδικούς.

Δίνουμε μαζί αξία στα κεφάλαιά σας

Μετά λοιπόν από έρευνα δέκα και πλέον ετών και πολλές κατά καιρούς αποτυχίες καταφέραμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια να ζούμε αυτό που ονειρευόμασταν και να μπορούμε παράλληλα μέσα από την ωρίμανση των projects μας να βγούμε και να προτείνουμε αξιόπιστες επενδυτικές προτάσεις που μπορούν από το να βελτιώσουν την καθημερινότητα σας μέχρι και να αλλάξουν ριζικά την ζωή σας.

Βιολογικό πάγιο περιουσιακό στοιχείο

Η μοναδική πρόταση στον κόσμο που εξασφαλίζει στο 100% την επένδυση σας με βιολογικό πάγιο περιουσιακό στοιχείο (δέντρο).

Περιβαλλοντικές επενδύσεις

Η αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει» είναι μία από τις βασικές αρχές στις οποίες θεμελιώνεται η περιβαλλοντική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)

Ακίνητη περιουσία

Εξασφάλιση της επένδυσης σας στο 100% με σύνδεση σκληρού παγίου περιουσιακού στοιχειου. Η ακίνητη περιουσία αποτελεί ένα σημαντικό απόθεμα πλούτου για τα νοικοκυριά διεθνώς.

Όλα μόνο Δια Ζώσης

Στην My Passive Income δεν πραγματοποιούμε ποτέ και καμία επενδυτική ενέργεια σε ότι αφορά τα προγράμματα μας μέσω τηλεφώνου ή online. Όλες οι επενδυτικές ενέργειες γίνονται αποκλειστικά και μόνο δια ζώσης στα γραφεία μας μετα από αναλυτική ενημέρωσης σας.

Follow Us

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι μια απλή εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

Υποβολή Αίτησης

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Τηλεφωνική Επικοινωνία

Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Δια Ζώσης Ραντεβού

Συνάντηση με εξειδικευμένο εκπρόσωπο της ομάδας μας στα γραφεια μας.

Συνεργασία

Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Μέσα σε λίγα βήματα θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε το δικό σας οικονομικό μέλλον. Εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.

    Επιλέξτε Ώρα Ραντεβού Επικοινωνίας

    Χρειάζεστε βοήθεια;

    +30 690 748 0363

    24/7 Υποστήριξη
    Scroll to Top